Ik vertel u graag meer
image/gif
image/jpeg
 
Guido Lenstra
    Belastingadviseur
  g.lenstra@facet-accountants.nl
 

T (010) 452 61 44

Estate planning en vermogensoverdracht

Het starten of staken van uw onderneming, het kopen of verkopen van uw huis, uw gezinssituatie, arbeidsongeschiktheid. Situaties die invloed hebben op uw vermogen. Onze financieel en fiscaal adviseurs zoeken de juiste financiële producten om uw vermogen in dergelijke situaties optimaal te beheren en maken een planning voor de toekomst.
  

Vermogen fiscaal gunstig overdragen

Bij vermogensoverdracht zoeken de fiscalisten van FACET naar een manier om dit fiscaal zo gunstig mogelijke te doen. Wij brengen alle mogelijkheden met de fiscale consequenties in kaart en begeleiden u bij de feitelijke overdracht van vermogen of vermogensbestandddelen. Daarnaast voeren wij de besprekingen met de fiscus.

 

Levenstestament

Een belangrijk onderdeel van estate planning is een testament. In een gewoon testament regelt u zaken voor als u er niet meer bent. Maar wat als er een situatie ontstaat waarin u bij leven tijdelijk of langdurig geen beslissingen meer kunt nemen? Is er dan iemand die dat namens u kan doen? Dit soort zaken kunt u regelen in een levenstestament.

 

Onafhankelijk advies estateplanning/vermogensoverdracht

Ons bedrijfsadvies is onafhankelijk. Waar nodig schakelen we, in goed overleg met u, (externe) specialist in. 

 

image/gif Levenstestament »