3 oktober

Sessie 3: grenzeloze mogelijkheden via Internet

De afgelopen jaren zijn we steeds meer digitaal geworden. Wie vandaag nog over ‘een digitale camera’ spreekt, loopt hopeloos achter. Jongeren hebben het immers gewoon over ‘een camera’. Digitaal is het nieuwe normaal. Grenzen tussen technologie en business vervagen.

Lange tijd was er een basisregel in het hele online-verhaal: alles draait rond de inhoud, ‘content’ is koning. Toen internet ontstond, waren de meeste bedrijven ervan overtuigd dat het volstond om de juiste inhoud te brengen. Zolang bedrijven hun klanten of prospects informatie bezorgden die eerlijk, keurig en kwaliteitsvol was, zouden ze deze revolutie wel overleven. Daarom zette het grootste deel van de bedrijven zijn bestaande gedrukte brochures gewoonweg om naar een digitaal formaat. Dat was hun website.

Deze basisregel is dood. Inhoud is niet langer het allerhoogste. Hoe kunnen we als bedrijf een consument beïnvloeden die zelf zijn inhoud kiest? Ieder verzet tegen social media is zinloos. Voor u als ondernemer biedt internet enorme mogelijkheden. Het nieuwe mantra is: leer en beïnvloed. Contact is koning en de gebruiker is de dictator.

In deze sessie doorlopen wij samen de vele mogelijkheden op basis van het nieuwe normaal waarbij u het roer in handen heeft.

Sessie 3: grenzeloze mogelijkheden via Internet

Vul het formulier in

Vul onderstaand formulier in en meld je aan!