Lia Ebing

‘Naast het verwerken van salarissen ontwikkelde mijn rol zich de laatste jaren steeds meer richting het geven van advies. Advies op gebied van de “Werkkostenregeling” en “Subsidie praktijkleren” zijn jaarlijks terugkerende items.

Vraagstukken over cao’s, (bedrijfs-)pensioenfondsen en de auto van de zaak komen dagelijks voorbij. In principe dus alles wat met personeel en loonverwerking te maken heeft en een beetje meer.

Ik streef er elke dag naar om alle vragen en e-mails zo snel en goed mogelijk te beantwoorden en te verwerken. Ik vind het fijn als het contact met de klant laagdrempelig is en zij mij het vertrouwen geven om hen mee te nemen op de reis in salarisland.

Het is een boeiend en uitdagend vak dat altijd in beweging is. Dat is een van de redenen waarom ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie, naar concerten en festivals. Verder heb ik drie kleinkids en is “oma zijn” mijn allergrootste hobby.’

 

/data/lijsten/public/onsteam_personeelsdiensten/lia_ebing.jpg Lia Ebing Salarisadministrateur l.ebing@facet-accountants.nl https://www.linkedin.com/in/liaebing/
Naam
Functie