Waarmee kunt u als ondernemer te maken krijgen:

  • De inrichting van uw loonadministratie
  • Online salarisverwerking
  • Salarisverwerking op uw eigen locatie
  • Controle van de loonadministratie
  • Verzamelen en controleren van declaraties en mutaties
  • Werkkostenregeling
  • Auto van de zaak
  • Verlofregistratie
  • Ziekteverzuim

Uw Salarisstrook

Salarisverwerking

Lia Ebing: ‘Bij het verwerken van de salarissen moeten berekeningen kloppen en moet de uitbetaling juist en tijdig gebeuren. Daarnaast heeft u te maken met de uitbetaling van vakantiegelden, de eventuele dertiende maand, jubilea uitkeringen of bonussen. En wat als u overuren of vakantiedagen moet uitbetalen? Bent u op de hoogte van de wet- en regelgeving op dit gebied? Misschien vindt u het prettig om de salarisverwerking en alles wat daarbij komt kijken aan ons over te dragen. Van het invoeren en het controleren van alle gegevens, tot de daadwerkelijke uitbetaling. Of voert u liever zelf alle gegevens in? Wij passen ons aan uw wensen aan. En waar nodig houden we u, gevraagd en ongevraagd, op de hoogte van bijvoorbeeld wijzigingen in de werkkostenregeling of interessante subsidieregelingen.

Groot en klein
Wij werken niet alleen voor grote en middelgrote ondernemingen, maar ook voor de ondernemer met een paar werknemers in dienst zijn wij een sparring partner. Want of u nu 1 werknemer op de loonlijst heeft staan of 250, u wordt toch geacht alle “ins and outs” op het gebied van personele zaken te kennen. Wij hebben de kennis in huis en staan u graag bij. Bijvoorbeeld door u te adviseren hoe u moet omgaan met een langdurig zieke werknemer, pensioenuitkeringen, verlofaanvragen en al die andere vraagstukken waar u als werkgever mee te maken kunt krijgen.’

Klant aan het woord
Aan het hoofd van Redkiwi staan Jasper Verbunt (CEO) en Corine Denekamp (COO). De mensen van FACET komen regelmatig bij Redkiwi over de vloer. Voor de loonadministratie, jaarrekeningvraagstukken maar ook voor tussentijds financieel advies. Jasper en Corine vertellen over hun bedrijf en over hun ervaringen met FACET.
 
Lia Ebing
Salarisadministrateur

Op locatie

Mirjam Hoornweg: ‘Stel, u brengt uw salarisverwerking bij ons onder. Dan hoeft u niet elke maand de informatie naar ons te sturen. Wij kunnen de werkzaamheden namelijk ook bij u op kantoor uitvoeren. En als we dan toch in uw “eigen huis” zijn, kunnen we meteen met elkaar kijken of er nog andere zaken zijn waar u vragen over heeft of die aandacht nodig hebben. Zoals het opzetten en ordenen van uw personeelsdossiers.

Systeem inrichten
Laat u de salarisverwerking via ons lopen, dan gaat u werken in Personeelsloket. Een toegankelijk en overzichtelijk systeem waarin u real time overzicht heeft van bijvoorbeeld de personeelsgegevens, de te betalen salarissen, maar ook van de af te dragen loonheffingen. Vanzelfsprekend komen we bij u langs om Personeelsloket helemaal in te richten en u vervolgens in en met het systeem wegwijs te maken. Waarna u het vervolgens zelf over kunt nemen. Is tussendoor extra uitleg nodig? Geen probleem, u kunt met uw vragen altijd bij ons terecht.

Wij vinden het sowieso belangrijk om elke maand even persoonlijk contact met u te hebben. Of we onze werkzaamheden nu bij ons op kantoor uitvoeren of bij u “op locatie”. Zo horen wij wat er bij u speelt en kunnen we u daar waar nodig extra advies over geven.’

Mirjam Hoornweg – de Vaal RPP
Salarisadministrateur

Personeelsloket

‘Personeelsloket is een overzichtelijk salarispakket dat 24 uur per dag en vanaf elke plek met een internetverbinding bereikbaar is. Bovendien biedt Personeelsloket vele mogelijkheden. Wilt u alleen de salarisstroken laten draaien? Of wilt u het pakket uitbreiden met verlofregistratie, ziekteverzuimregistratie en dossiervorming? Het is zelfs mogelijk om al uw personele zaken in het systeem op te slaan, zoals de arbeidsovereenkomsten en beoordelingen.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
Personeelsloket is niet alleen overzichtelijk, het is ook gebruiksvriendelijk. De informatie die u het vaakst nodig heeft, zoals de laatste loonstroken en aangiftes, zijn direct zichtbaar op uw startscherm. U logt in en kunt direct aan de slag.

Digitaal
Het spreekt voor zich dat Personeelsloket volledig gedigitaliseerd is. Dat betekent onder meer dat uw werknemers via het door hen opgegeven e-mailadres een bericht krijgen als hun salarisstrook klaar staat. Het mailbericht kan zelfs gepersonaliseerd worden en extra informatie voor uw medewerkers bevatten. Zo maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden van Personeelsloket.’