Op wie wilt u als ondernemer vooral kunnen bouwen?

De vertrouwensrelatie die wij als accountant opbouwen met u als klant, zien wij als vanzelfsprekend. Die relatie staat daarom ook centraal in ons handelen. Wij vinden het belangrijk om te horen waar uw behoefte ligt en wie van onze adviseurs daarbij het beste past. Bij FACET zijn we daarom altijd op zoek naar de allerbeste match.

Natuurlijk draait het daarnaast ook om de cijfers, want daarop kunnen we samen heel gericht gaan sturen.  In deze tijd waarin de wereld continu doorgaat en vernieuwt, is slechts de jaarrekening doornemen, niet meer voldoende. We moeten samen voortdurend vooruit blijven kijken.

Tussentijdse cijfers
Dus zijn tussentijdse cijfers over het reilen en zeilen van uw onderneming een absolute must. Bij FACET kunnen we die op elk gewenst moment leveren. Al is het verhaal achter die cijfers eigenlijk nog veel belangrijker. Want hoe verhouden de cijfers van vandaag zich ten opzichte van uw prognoses en verwachtingen voor de toekomst? Welk doel streeft u na? Is het misschien nodig om bij te sturen? En zo ja, hoe dan?

Persoonlijk contact
Natuurlijk zitten wij niet zeven dagen per week bij onze klanten op kantoor. Daar heeft u ongetwijfeld helemaal geen behoefte aan, u heeft het al druk genoeg met uw onderneming. Maar bij FACET streven we wel naar een regelmatig en persoonlijk contact met onze klanten. Hoe vaak? Dat is afhankelijk van de behoefte. Wij kunnen bijvoorbeeld kwartaalcijfers opmaken en deze met u bespreken. Daarnaast kijken we graag met u mee naar bijvoorbeeld uw strategie, de opbouw van uw omzet, uw personeelsbestand, uw bedrijfsstructuur, kosten en kostprijs, fiscale zaken, BTW-zaken en subsidies. Maar ook naar zaken zoals uw testament, bedrijfsopvolging of privézaken die van invloed kunnen zijn op uw onderneming of u als ondernemer.

Toekomst
Met andere woorden, als uw accountant willen wij graag duiken in uw bedrijfsprocessen, hoe is alles geregeld met u en uw onderneming en wat zijn uw toekomstplannen. Zodat wij samen de klantreis kunnen aangaan en u kunnen adviseren het juiste pad te volgen. Is onze kennis bereikt? Dan kijken wij graag in ons netwerk naar andere, gespecialiseerde partijen. Wij gaan het gesprek graag met u aan!

Neem contact op