Audit bij FACET Accountants & Adviseurs

Controle van de jaarrekening? Dankzij FACET audit 3.0 en de bijbehorende werkwijze, bent u altijd ‘op de hoogte’ en wordt de controle ondergeschikt aan de behoeften en wensen. Hoe kunt u beter ondernemen? En hoe kunnen risico’s worden beperkt? Vragen waar wij, als FACET Accountants & Adviseurs, samen met u het antwoord op gaan vinden.

Wensen en behoeften.

De eerste stap is het in kaart brengen van welke noodzakelijke informatie u nodig heeft om uw businessmodel en risico’s in kaart te brengen. Hierna zullen de auditspecialisten van FACET Accountants & Adviseurs de benodigde informatie uit de aanwezige data gaan filteren. Door het toepassen van data-analyse en process mining kan er door middel van grote hoeveelheden data snel overzichtelijke en diepgaande analyses worden gemaakt. Zowel voor de financiële als de operationele kant. Zo kunt u iedere stap binnen uw bedrijfsprocessen volgen en dus ook de uitzonderingen in kaart brengen. Op basis van deze analyses kunt u verbeteringen doorvoeren en de specialisten van FACET Accountants & Adviseur u adviseren op hetgeen dat echt nodig is.

Data-driven controleaanpak is de toekomst

Een data-driven controleaanpak is waar wij van uitgaan. Toewerken naar een maandelijkse controle, ook wel continuous monitoring genoemd. Dit allemaal zorgt ervoor dat u direct de beschikking heeft over actuele controle informatie en niet alleen meer na het aflopen van een boekjaar. Zo kunt  u, of de specialisten van FACET Accountants & Adviseurs als dat nodig is, op het juiste moment bijsturen.

Dit is audit 3.0 van FACET Accountants & Adviseurs, waarmee wij ondernemers beter laten ondernemen.

Meer weten over Audit