Niet alleen mensen maar ook systemen worden slimmer

Exact Online, Yuki en Visionplanner maken het leven van ondernemers een stuk aangenamer.

Exact Online en Yuki zijn online boekhoudprogramma’s waarmee een aantal administratieve  handelingen is geautomatiseerd.

Yuki

Ondernemers die gebruik maken van Yuki, kunnen hun facturen naar het pakket mailen, waarna de facturen verwerkt worden. Ook is een bankkoppeling te realiseren. Dat maakt dit programma vooral geschikt voor ondernemers met meerdere vestigingen, zoals franchise-ondernemers, omdat het mogelijk is vestigingen met elkaar te vergelijken.

Exact Online en de scanservice

Ondernemers die met Exact Online werken maar ook een aantal van hun handelingen verder willen automatiseren, kunnen met het scanpakket van Exact Online aan de slag gaan.

Dankzij deze tools verlopen werkzaamheden efficiënter, is het mogelijk om altijd realtime inzicht te hebben in cijfers en kunnen ondernemers tijdig bijsturen als dat nodig blijkt te zijn.

Visionplanner

Ondernemers die nog een stap verder willen gaan, kunnen Visionplanner koppelen aan hun online boekhouding. Met Visionplanner kunnen ondernemers snel zien wat hun en resultaten zijn en bijvoorbeeld de uitkomsten van dit jaar vergelijken met die van het voorgaande jaar. Ook is het mogelijk om met Visionplanner prognoses te maken. De gegevens worden niet alleen cijfermatig, maar ook visueel weergegeven en dat maakt het voor ondernemers beter “leesbaar”.

 

Ron en Michelle:

‘KFC zit in ons bloed…’

Aan de Bergweg 234 in Rotterdam huist één van de acht KFC-restaurants van Ron en Michel de Kok. Op hun kantoor op de bovenste etage van dit pand praten we, in aanwezigheid van Agnes Veen van FACET, met de beide broers over het verleden, het heden en de toekomst. Samen bouwden ze de franchiseketen in het Rotterdamse uit van twee naar acht vestigingen en werd KFC een begrip in Rotterdam. De taakverdeling tussen de beide mannen is duidelijk: Ron houdt zich met de financiële en Michel met de operationele kant van het bedrijf bezig.

Lees hier het hele verhaal