Jouw toekomst is belangrijk

De maatschappij en de arbeidsmarkt zijn continu in beweging. Het ‘oude’ beklemmende beoordelingssysteem past niet langer meer. Daarom hebben wij een vernieuwend beoordelingssysteem ontwikkeld, waarin onze medewerkers daadwerkelijk centraal staan, FACET Talent. Wij zijn van mening dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen ontwikkeling en doorgroei. FACET Talent zet in op eigen initiatief en niet langer op een ‘standaard’ uitgestippeld loopbaanplan. FACET’ers moeten aangeven wat ze willen, hoe ze dat denken te bereiken en vervolgens moeten ze daar zelf actie op ondernemen. Rol, houding en gedrag van de individuele medewerker wordt steeds belangrijker.

Door middel van stimulerende vragen (wat is je stip op de horizon?), het kiezen van een interne coach, wordt de ontwikkeling van onze medewerkers op een andere manier ingestoken. In plaats van een afwachtende houding worden zij gestimuleerd naar een actieve houding. Wat is hiervan het resultaat? Bevlogen en gemotiveerde medewerkers, zij maken immers het verschil.

FACET’ers beschikken over de volgende kerncompetenties.

Vacatures

Beginnend Assistent Accountant Audit

Nieuw!
Wij zoeken een Beginnend Assistent Accountant voor de audit praktijk die kan bijdragen aan onze innovatieve controle aanpak.

3e jaars stagiair Fiscaal recht/economie

Nieuw!
Wij zijn bij FACET op zoek naar ondersteuning in ons fiscale team. Ben jij 3e jaars student en wil je kennis en ervaring opdoen door onze aangiftemedewerkers te ondersteunen? solliciteer dan nu!

Belastingadviseur

Nieuw!
Ter uitbreiding van ons huidige fiscale team, die nu al bestaat uit acht toppers, zijn wij op zoek naar een belastingadviseur voor ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Ben jij toe aan een zelfstandige en verantwoordelijke fiscale functie waar je jouw kennis op basis van je ambities kunt uitbouwen?

Gevorderd Assistent Accountant Samenstelpraktijk

Nieuw!
Als uitbreiding op ons huidige team zijn wij op zoek naar een ervaren assistent-accountant voor de Samenstelpraktijk