U weet dat in uw branche de continuïteit van uw werkplaats een belangrijke factor is. Door voor voldoende aantallen verkochte auto’s te zorgen, zorgt u er ook voor dat uw werkplaats voldoende aanbod heeft. Onderhoud en reparatiewerkzaamheden vinden dan immers doorgaans bij u plaats. Maar hoe speelt u daar met uw onderneming op in?

Uw mensen

Uw mensen vormen de ruggengraat van uw bedrijf. Zowel in de werkplaats, het magazijn, bij de administratie en binnen het management heeft u goed opgeleide mensen met een servicegerichte instelling. Maar besteedt u wel voldoende aandacht aan uw mensen?

Bekend met uw branche

Staat u wel eens stil bij dit soort vragen? En bent u wel eens met lange termijndoelstellingen bezig? Dan is het prettig om met een adviseur te praten die bekend is met uw branche. Die weet wat er leeft en speelt. Die samen met u uw bedrijf kritisch onder de loep kan nemen zodat u conclusies kunt trekken en u beter voorbereid bent op ontwikkelingen in de toekomst.

Contact

Wilt u een keer rond de tafel met zo’n adviseur? Neem dan contact op met Edwin Riet. Hij vertelt u graag meer.

Doe de SRA Branche-scan!

Ondernemen in crisistijd of liever ondernemen met de wind mee?

‘Het openen van een tweede filiaal was een grote stap, waarbij ik gelukkig heel goed werd begeleid door de mensen van FACET.’

De Zeeuw Automotive - Peter Zeeuw

Lees de nieuwe Questies >

Bekijk ook onze andere branches