Ondernemers in de bouw staan jaar in jaar uit voor stevige uitdagingen. De gevolgen van de economische teruggang een aantal jaren terug en de invloed die dat had op uw opdrachtenstroom en winstmarge, de nu weer aantrekkende markt, de concurrentie, de risico’s, de vergrijzing en de schaarste op de arbeidsmarkt nemen steeds meer toe.

Lees de speciale uitgave van ons magazine Questies waarin ondernemers vertellen over hun dilemma’s.

Als ondernemer in de bouw moet u steeds op die ontwikkelingen inspelen. U kijkt bijvoorbeeld hoe om te gaan met de veranderende arbeidsmarkt en naar de vraag om duurzame gebouwen.

Branchescan

Wilt u weten wat uw positie is ten opzichte van uw concurrenten? Doe dan de Mkb-branchescan. Daarmee krijgt u binnen enkele minuten allerlei informatie over uw branche. Of wilt u een keer praten met een van onze adviseurs praten?

Maak afspraak

Doe de SRA Branche-scan!

Wat zeggen ondernemers in deze branche?

Om goed op de hoogte te blijven van alles wat er binnen uw branche gebeurt, houden wij uiteraard ook nauw contact met onze klanten binnen deze branche.

Zo spraken wij met Pieter en Kees de Groot van De Groot Bouw over alle uitdagingen, ontwikkelingen, risico’s en dilemma’s in de branche van de bouw- en installatietechniek.

Interview De Groot Bouw

Bekijk ook onze andere branches