Uw horecaonderneming is sterk afhankelijk van alle conjuncturele ontwikkelingen. U merkt het als eerste als consumenten gaan besparen op hun uitgaven. En dat geldt ook voor zakelijke bedrijven. Buiten de deur eten raakt verder uit de gratie. U bent waarschijnlijk ook geconfronteerd met een steeds verder afnemende besteding. Onzekerheid over de ophanden zijnde omvangrijke bezuinigingen, zet consumenten sterker tot sparen aan.

Lees de speciale uitgave van ons magazine Questies waarin ondernemers vertellen over hun dilemma’s.

Business model

Voor u en uw onderneming is er nog geen licht aan de horizon. Toch zijn er ook voor horeca-ondernemingen mogelijkheden om het verlies beperkt te houden en het kostenpeil aan te passen. De implementatie van een goed business model bijvoorbeeld, kan daarbij een goed hulpmiddel zijn.

Wilt u daarover eens het gesprek aangaan met onze mensen van het brancheteam Horeca? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs.

Maak afspraak

Doe de SRA Branche-scan!

Wat zeggen ondernemers in deze branche?

Om goed op de hoogte te blijven van alles wat er binnen uw branche gebeurt, houden wij uiteraard ook nauw contact met onze klanten binnen deze branche.

Zo spraken wij met Johan Risseeuw van Café De Zaak over alle uitdagingen, ontwikkelingen, risico’s en dilemma’s in de horecabranche.

Interview Café De Zaak

Bekijk ook onze andere branches