U hebt als familiebedrijf een flinke voorsprong. Want u bent over het algemeen succesvoller dan niet-familiebedrijven. Maar hiermee vertellen we u waarschijnlijk niets nieuws. U weet uit ervaring dat het hebben van een kleine groep aandeelhouders en een grote betrokkenheid van directeur en meewerkende familieleden, een betere garantie is voor succes.

Opvolgingsproblematiek

Toch kunnen zich binnen familiebedrijven specifieke problemen voordoen. Denk aan de opvolgingsproblematiek of familiestatuten. Of aan het vinden van een evenwicht tussen familiebelangen en zakelijke belangen.

Dynamiek

Als familiebedrijf vindt u het wellicht lastig om een ‘vreemde’ in uw keuken te laten kijken of bij uw problemen te betrekken. De hele dynamiek van een onderneming is en blijft toch anders omdat het gaat om uw familie.

Oog voor emoties

Wilt u een adviseur die bekend is met familiebedrijven en die oog heeft voor emoties die een rol kunnen spelen? Neem dan contact op. Wij begeleiden u, uw familie en uw gezamenlijke onderneming richting een stabiele toekomst.

Maak afspraak.

Doe de SRA Branche-scan!

Bekijk ook onze andere branches